Kraal en Krul op het Sweet Surprise Event in Alkmaar.

Kraal en Krul op het Sweet Surprise Event in Alkmaar.

Op zondag 10 maart a.s. staat Kraal en Krul, bij Sweet Surprise Event.
Dit vindt plaats op zondag 10 maart 2012 vanaf 11:00 is iedereen welkom.
Locatie: Koelmalaan 310, 1813JE Alkmaar.

De facebook pagina van het evenement.

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Markten,Workshops door yvonne . Bookmark de permalink .

Over yvonne

Mijn naam is Yvonne Overgoor en ik maak hangemaakte sieraden. Wat begonnen is als iets kleins, is uitgegroeid tot het staan op verschillende markten tot het geven van workshops. Ik beleef er heel veel plezier aan en merk dat ik dat met vele kan delen. Neem een kijkje in de galerij om te kijken wat ik allemaal maak en laat jezelf inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *