Binnenkort staat Kraal en Krul weer op de Lady’s Night

Kraal en Krul Nieuws:

Binnenkort staat Kraal en Krul weer op de Lady’s Night
in Theather de Binding.

Dit vindt plaats op donderdag 11 april 2013, vanaf +/- 18:30

Je bent hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen
en van een heerlijke voorstelling te genieten. Kijk snel op site van
de Binding voor verdere informatie. www.theatherdebinding.nl

 

Dit bericht werd geplaatst in Markten door yvonne . Bookmark de permalink .

Over yvonne

Mijn naam is Yvonne Overgoor en ik maak hangemaakte sieraden. Wat begonnen is als iets kleins, is uitgegroeid tot het staan op verschillende markten tot het geven van workshops. Ik beleef er heel veel plezier aan en merk dat ik dat met vele kan delen. Neem een kijkje in de galerij om te kijken wat ik allemaal maak en laat jezelf inspireren.